KunststofenRubber.nl

Matrijzenmaker IGS GeboJagema breidt uit naar Brainport Industries Campus

23 juli 2024 om 10:39 uur

IGS GeboJagema meldt de huur van een nieuwe ruimte van 2000 m² op de Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven. De matrijzenmaker maakte de afgelopen jaren een snelle groei door. Met deze uitbreiding verzekert het bedrijf zich van voldoende capaciteit voor de komende jaren.


IGS GeboJagema levert spuitgietmatrijzen aan fabrikanten van medische hulpmiddelen zoals insulinepennen, inhalatoren en contactlenzen. Met haar focus op innovatie, automatisering en precisie, verwierf het bedrijf de afgelopen vijftien jaar een rol in de wereldwijde gezondheidszorgmarkt.

 

De huidige locatie op de Esp, met een oppervlakte van 8.700 m², is de afgelopen jaren meerdere keren uitgebreid en aangepast om aan de groeiende vraag te voldoen. Met de grenzen van de capaciteit in zicht, zocht IGS GeboJagema naar een extra locatie. De BIC ligt op tien minuten van het huidige hoofdkantoor en direct naast Eindhoven Airport, en is dus makkelijk te bereiken voor Europese klanten. De locatie biedt alle noodzakelijke infrastructuur om de productie direct op te starten. Bovendien bevinden zich op de campus twee opleiders: het Summa college en Fontys, wat mogelijkheden biedt voor samenwerkingen, zoals stages, afstudeeronderzoek en talentwerving.

 

Focus op ...

Agenda

11 september 2024, Brussel

Compounding World Expo Europe

Europe's focused exhibition for plastics additives and compounding

18 september 2024, 's-Hertogenbosch

Kunststoffen 2024

De Kunststoffenbeurs is dé centrale plek waar de Benelux kunststof- en rubberketen actuele kennis deelt,...

3 oktober 2024, Den Bosch

AM for Production

Tijdens AM for Production ontmoet je AM machinebouwers, componentleveranciers, grondstofleveranciers,...

Meer agendapunten »