
Vakkundig, verdiepend en verbindend. Deze termen omschrijven het karakter van VMT Food Event dat in 2013 voor de zevende keer wordt gehouden. Het evenement brengt voor managers uit alle delen van de levensmiddelindustrie kennis en informatie die juist nu van belang is in de dagelijkse praktijk. Daarbij is onder het motto ‘Sterk en Vooruit’ de blik tevens naar de toekomst gericht.
De voedingsmiddelenindustrie heeft de crisis tot nu toe goed doorstaan. Het is een sterke sector die stappen kan maken. Daarom is gekozen voor een praktische invalshoek voor het congresprogramma. Onderwerpen en oplossingen komen aan de orde die nu relevant zijn en waar de congresbezoekers direct – bij wijze van spreken de volgende dag – iets mee kunnen. Tevens wordt de tendens voor de toekomst aangegeven: waar liggen de kansen en uitdagingen?
Ochtendprogramma: Plenaire sessies
09.35 uur: Sterke Food Industrie – Philip den Ouden, directeur FNLI
09.55 uur: Hoe blijven we sterk in 2020 en verder? Talent en verduurzaming, de must-win battles voor food – Jack Tabbers, algemeen directeur, General Manager Nederland, Mars
10.35 uur Beleid en visie overheid op de agrifoodsector – Hans Hoogeveen, Directeur-Generaal Agro, Ministerie van Economische Zaken
11.30 uur Strategietrends in agrofoodsector. Uitkomsten van een exclusief onderzoek – Edwin Lambregts, Managing Consultant, Berenschot
12.00 uur ´Brewing a Better Future´: Voortgang door inzicht – Jan Kempers; Manager Sustainable Development, Heineken Nederland Supply, Paul Bruijn, Team Leader Environment, Heineken International, Vera Zandbergen, Manager Global Sustainable Development, Heineken International
Middagprogramma: vier parallelsessies met elk vier lezingen
1: Duurzaamheid: Verduurzaming meetbaar
2: Productontwikkeling: Marktkansen innovatie vergroten
3: Voedselveiligheid & Kwaliteit: Betrouwbare certificaten
4: Technologie: Investeren ondanks de crisis
Plenaire afsluiting
16.30 uur Trendwatcher Joeri Van den Bergh
17.10 uur Interview sterren chef-kok Robert Kranenborg
17.25 uur Culinaire amuses op de informatiemarkt
Na een intensieve, leerzame dag is het tijd voor ontspanning tijdens de netwerkborrel. Robert Kranenborg verzorgt op de beursvloer heerlijke culinaire amuses.
Praktisch
Dinsdag 26 maart 2013
1931 Congrescentrum Brabanthallen, Oude Engelenseweg 1, 5222 AA ’s-Hertogenbosch
Kosten: VMT abonnees € 599, Niet-abonnees € 750
Informatie en opgave: www.foodevent.nl